Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2009 22:35 - Сватбен хороскоп март-май 2009
Автор: svatbata Категория: Тя и той   
Прочетен: 2126 Коментари: 0 Гласове:
0



Овен

Дами, пролетта ви среща с истинската любов, която ще ви отведе към олтара. Вгледайте се в искрящите от обич очи на мъжа до вас и смело приемете годежния пръстен. Ще имате дълъг и щастлив брачен живот, изпълнен с топлота и уважение един към друг.

Изпитанията, през които са минали мъжете Овни приключват. Помислете за бъдещето и споделете дните си с прекрасното същество, което неотлъчно е до вас. То чака заветния миг, в който ще поискате ръката му, за да ви направи най-обичания и щастлив съпруг.

Щастливи дни – 14, 19 и 27.

Телец

Дамите са твърде мнителни и чувствителни. Не подлагайте на съмнения любовта, която сте срещнали, а смело се втурвайте в нея,
за да изживеете незабравими мигове, които ще ви отведат към семейното огнище. Избраникът ви е с изключителено чувство за дълг.

Идентично е и посланието на звездите към мъжете Телци. Те са родени за семейство, привързват се към дома и правят всичко възможно партньорката им да се чувства комфортно. Действайте! Време е да пиете шампанско под звуците на сватбения марш.

Късмет ви носят – 4, 19 и 30.

Близнаци

Хванете здраво юздите на съдбата си. При вас е дошъл зведния мечтан час и ще свържете живота си с човека, когото нежно и всеотдайно обичате. Свидетелство за това е диамантеният пръстен. Започнете отрано подготовката за тържеството, за да няма изненади.

Кавалерите Близнаци са раздвоени между просперитета в кариерата и любовта към избраницата си. Кое ще поставят на първо място е тяхно решение. Според звездите бракът ще стабилизира още повече напредъка в работата. Не се колебайте и бъдете решителни.

Добри дни – 7, 15 и 22.

Рак

Пролетта ви се отразява благотворно. Вие разцъфтявате от положителните емоции, с които ви зарежда човека до вас. Неговото внимание говори много. Разтворете сърцето си, за да чуете химна на любовта. Звездите ви вещаят венчило – щастлив и спокоен семеен живот.

Време е мъжът Рак да скъса с ергенския живот. И тъй като сте доста нерешителни, когато нещата опират до личната ви свобода, предложете на вашата партньорка да заживеете заедно. Много скоро ще почувствате, че не можете без нея и ще и` предложите брак.

Щастливи дни – 11, 18 и 24.

Лъв

През този период дамите жънат много успехи по всички фронтове. Най-важният от тях е силата, с която са омаяли сърцето на предпочетения и любим от тях мъж. Пленен от качествата, той ще поиска ръката й, за да я отведе към олтара и и към новия ви дом.

Кавалерите са придирчиви и амбициозни. Най-сетне са открили бленуваната жена. С нея ще свържат живота си в най-скоро време, за да се радват на хубав семеен живот. Трябва да избързат с предложението, тъй като едно същество е на път да се появи на бял свят.

Късмет ви носят – 4, 19 и 25.

Дева

През този период дамите са в апогей. Ще ви върви и в любовта, и в бизнеса. Благополучието и щастието ви съпътстват. Дошъл е мигът най-сетне да кажете „Да“ на своя избраник, който е показал, че сте жената на живота му. Приготвил ви е голяма изненада.

През пролетта мъжете се стабилизират финансово. Това ви подтиква да поискате ръката на своята избраница. Най-накрая материалните пречки са отпаднали и сега няма препятствия да тръгнете заедно по пътя на семейното щастие, осеяно с обич и разбирателство.

Добри дни – 3, 12 и 25.

Везни

Дами, изхвърлете от съзнанието си всички колебания. Човекът до вас, който безумно ви обича е предопределен от съдбата. В съвместния живот ще го оцените още повече и ще изпитате вкуса на истинското щастие. Приемете предложението без колебания.

Мъжът Везни е разумен и пестелив. Много държи избраницата му да встъпи в брак, нелишена от нищо. Материално замогнал се вече, настъпил е часът да поиска ръката и`. Тя е готова на всичко, за да сподели живота си с него, дори да живеят в по-скромен дом.

Щастливи дни – 8, 16 и 27.

Скорпион

Дамите са много чувствителни и не винаги правилно тълкуват посланията, изпратени към тях. Обградена сте от вниманието на мъж, към когото храните нежни чувства. Цветята и приятните изненади, които получавате трябва да ви говорят много – открийте сърцето си.

Мъжете се замислят да скъсат с ергенския живот. Любимата им е широко скроен човек и няма да посегне на личната им свобода. Обратното – ще ги обгради с внимание и топлота, ще им направи уютен дом, в който ще пламти огън на семейно разбирател-
ство и обич.

Късмет ви носят – 6, 13 и 26.

Стрелец

Дами, пролетта ви действа тонизиращо. Мислите ви са заети от предстоящото сватбено тържество, от подредбата на новия ви дом, от отношенията с бъдещите ви свекърва и свекър, които във ваше лице са открили своя дъщеря. Скоро ще бъдете прелестна булка.

В този период мъжете са обградени от семейни двойки, което ги подтиква да пристъпят в действие и да поискат ръката на своята половинка. Усетили необходимостта от създаване на свой дом, скоро ще се готвят за пищна сватба. Предстоят ви хубави емоции.

Добри дни – 2, 11 и 20.

Козирог

Дами, вашият пословичен работохолизъм е време да отстъпи място на любовта. Човекът до вас е скромен и стабилен. Не се колебайте да свържете живота си с него – той ви обича и е предан с цялото си сърце. Звездите ви предопределят скоро брак, изпълнен с хармония.

Мъжете са твърде оперативни и в работата си са ненадминати. В любовта също са всеотдайни и вече се замислят за семейство. Вашата половинка чака с нетърпение да ви каже „Да“ и да сподели живота си, дарявайки ви с обич, топлина и нежни грижи.

Щастливи числа, 1, 3 и 19.

Водолей

Дами, преминали сте през сложен период на съмнения и известна несполука. Всичко това вече е зад гърба ви. Предстоят ви месеци, осеяни с прекрасни емоции. Взаимните чувства с вашия партньор ще намерят естествен завършек в брачната зала и църковния олтар.

Мъже, няма закъде да чакате още! Вие не само обичате вашата любима, но и предварително плануваното малко същество вече е в майчината утроба. Звездите ви отреждат като най-добро време за встъпване в брак седмицата след Великден.

Късмет ви носят – 9, 17 и 24.

Риби

Дами, гледайте по-спокойно на житейските ситуации, защото ви предстои най-важния ден. Свекърва ви е готова със сватбените дарове и много ви харесва. Още няколко месеца и ще станете госпожа. Положете усилия и се посветете на сватбената подготовка изцяло.

Мъжете Риби през този период са късметлии. Има възможност да спечелят от лотария. Но, най-голям късмет имат в любовта – това е положителният отговор, получен от тяхната любима. Гответе се по-бързо за сватбеното тържество, че на кума му се води хоро!

Щастливи числа – 15, 21 и 29.



Тагове:   май,   март,   хороскоп,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: svatbata
Категория: Тя и той
Прочетен: 57889
Постинги: 27
Коментари: 18
Гласове: 79
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031